Оптимизация за Търсещите Машини

Съдържание фокусирано към всички потребителите - хора, машини, извънземни...

За търсенето и намиране

Търсачките са ограничени във възможностите си за обхождане и интерпретиране на съдържанието в мрежата. Една уеб страница не изглежда еднаква за нас и за тях. Затова нашата услуга е съсредоточена върху специфични технически аспекти на изграждането (или промяната) на уеб страниците така, че те да са структурирани правилно и за хората и за търсачки.

Наричаме нашия подход Search engine friendly development, защото залагаме всички добри практики и нашия, повече от 10г., опит в самото изграждане (или оптимизиране на вече съществуващи) на продуктите ни. Създаваме нашите сайтове и приложения да бъдат достъпни, дори и за хора с увреждания. С правилна семантична структура, лесна за разбиране и от търсещите роботи.

Няколко от задължителните неща, които следим и влагаме:

 • Съдържание, което може да бъде изцяло разбрано и обходено от търсачките. Включително картинки, видео и аудио, flash и silverlight и т.н.;
 • Правилна структура и дълбочина на навигацията и линковете за движение в сайта;
 • Използването на точните ключови думи и най-доброто им позициониране;
 • Обозначаване на доминиращи ключови думи и on-site оптимизация;
 • Йерархия на заглавните тагове;
 • Мета данни и Open Graph протокол;
 • С много внимание към title тагът и неговото точно обвързване със съдържанието;
 • Удобна и разбираема структура на URL адресите;
 • Rich Snippets, microdata и microformats;
 • Sitemap.xml и Video Sitemap;
 • Robots.txt, Human.txt, browserconfig.xml и др.

Предлагаме също и допълващи услуги като платени рекламни кампании в Интернет и PPC, OnLine Reputation Management, управление на представянето в социалните мрежи и други.

 

Дизайн и Разработка

Разработка на индивидуални решения с модерна визия, лесна навигация и богато съдържание.

От дизайна до програмирането

Модерна визия, лесна навигация и богато съдържание са 3те основни принципа, които спазваме в процеса на изграждане на всеки един Интернет магазин, сайт или приложение.

Изграждането на дадена визия е процес, съпроводен с много разговори с клиента, създаване на много прототипи и непрестанно тестване. Опитваме се да вникнем в бизнес модела на клиента и да го представим по най-точния начин в продуктите си, така че потребителите му да получат реално преживяване при използването му.

Разработваме нашите продукти, върху различни платформи. Съобразяваме ги с нуждите на клиентите и с техните ресурси. Използваме различни доставчици на "облачни" услуги, за да предоставим завършени решения, без клиентите да имат нужда от инфраструктура, специализиран персонал, осигурени площи и поддържащи системи.

Не се ограничаваме и в езиците за програмиране, които използваме. Имаме натрупан опит с продуктите на Майкрософт, IBM, Oracle и други. Решението, кой език ще ползваме и за коя платформа зависят от нуждите на клиентите и от текущите им ресурси.

 

Google Maps

Визуализация на произволни обекти и тяхното движение. Допълнителни описания, снимки и видео.

Персонализирани Карти

В Индъстри Уеб имаме богат опит в изграждането и персонализирането на картите на Google, както по посочени координати, така и по посочен адрес.

Създаваме персонализиран Google Street View на вашия бизнес адрес, с автоматично вмъкване във вашата карта. Така, всеки посетител на сайта Ви ще може да разгледа от близко вашия офис, магазин, хале, производство и почти всичко, което може да ви хрумне.

Картите на Google могат да носят атрибутите на вашия бизнес, като лого, цветови решения и шрифтове. Лесно може да се вмъкне маршрутизиране и потребителите ви да го използват от собствените си устройства и компютри. Това е един чудесен начин за взаимодействие с вашите потребители.

Може да добавите карти към вашите приложения, върху които в реално време да следи положението на обект или множество, по подадени GPS координати.

 

Нови Услуги

Услуги | eCommerce

eCommerce

Предлагаме Ви професионална консултация - от идеята за електронна / Интернет търговия, през дизайна до реално продаващ продукт. Време е бизнеса Ви да премине в друго измерение, а ние знаем пътя до там.

Ако вече имате електронен / Интернет магазин, можем да подобрим комуникацията му с потребителите. Да направим Интернет рекламна кампания, да оптимизираме трафика, да подобрим имиджа, да...

С опит повече от 15г. в уеб разработването и вече над 3г. в електронната / Интернет търговия и разплащания, можем да обогатим вашите продукти и да им добавим стойност.

Услуги | Facebook приложения

Facebook App

Facebook е вселена от възможности за Вашия бизнес. Над 80% от Българите ползващи интернет го ползват редовно. За да имате добро Интернет присъствие и търговия - трябва Вашия бизнес да бъде представен там.

Ще Ви помогнем да изградите Вашата Facebook фен страница. Да я популяризирате. Да нотифицирате точните потребители за Вашия бизнес и да повишите доверието им към Вас.

Можем да вградим Вашия електронен / Интернет магазин като Facebook приложение и да продавате директно от там.

Facebook е настоящето на Интернет потреблението и бъдещето на всеки един бизнес.